BodySculptor

Wat is het?
De BodySculptor is een moderne, efficiënte afslankmethode. Het vermindert de vetmassa en cellulitis door therapie van lage frequentiegolven met drainage van de lymfe door micropressie.

Hoe werkt het?
De lage frequentiegolven stimuleren de samentrekking van de gladde spieren in de te behandelen gebieden. Dit gebeurt zonder dat je het merkt. Deze spiersamentrekkingen zorgen voor een hoog energieverbruik en stimuleren het vrijkomen van vetcellen. Gedurende een sessie van 30 minuten in de BodySculptor verbrand je 650 kcal. 

Naast de frequentiegolven zorgt de BodySculptor ook voor een lymfedrainage. Dit zorgt voor de ontlasting van de vetzuren die zijn vrijgekomen door de lage frequentiegolven. Lymfedrainage stimuleert ook de afvoer van een teveel aan vocht en afvalstoffen in het lichaam. Dit helpt bij de versterving en verbetering van je huid, maar ook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Het is aan te raden om met BodySculptor te starten in een kuurvorm met een frequentie van 2 tot 3 keer per week. Na een kuur van 4 tot 6 weken zijn er duidelijke verschillen te merken.

Voor wie?
BodySculptor is uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.
BodySculptor is ook uitermate geschikt voor mensen met een verhoogd cholesterol, mensen met pijnlijke gewrichten en stramme spieren, mensen met fybromyalgie en zware en vermoeide benen.

Wat kunt u verwachten?
Iedereen is uniek en heeft zijn eigen specifieke verwachtingen en verlangens. Je kan een duidelijk centimeter verlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten verwachten. Het gemiddeld verlies in centimeters, op het lichaam na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt 1 tot 2 kledingmaten.
Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

  • 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten
  • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen
  • 2,7 cm op het niveau van de knieën
  • 3,9 cm op niveau van de dijen.

Daarnaast ervaar je een fitter en ontspannen gevoel en voelt de huid zachter, steviger en strakker. Ook verbeterd de vetverbranding en wordt het verwijderen van vocht en afvalstoffen gestimuleerd.
Gedurende de behandelingen kan je heerlijk ontspannen. Ervaring wijst uit dat de meeste personen na enkele minuten al heerlijk in slaap vallen.

Voor alle overige informatie die je wil weten over de BodySculptor, neem gerust telefonisch contact op via 0477/42.72.48 of vul het contact formulier in op de website. Voor meer informatie kan de officiële website van BodySculptor worden geraadpleegd. www.bodysculptor-vlaanderen.be

'QUOTES' VAN GEBRUIKERS. WIE GINGEN U VOOR?

Ik heb van de behandelingen genoten en het ervaren als een heerlijke me-time. Aan het eind van de kuur was er duidelijk resultaat zichtbaar. Door een kuur van de BodySculptor en het letten op mijn eten voel ik me weer goed in mijn vel.

Martine